Σε μια εκπομπή από την πολιτεία της Καρινθίας την Κυριακή, είπε: “Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, οι τυχαίοι έλεγχοι αντιστοιχούν στον ισχύοντα ισχύοντα κανονισμό για την είσοδο στην Αυστρία, αλλά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υποσχέθηκε μια πιθανή αλλαγή στον κανονισμό.” ÖAMTC: “εξαιρετική κατάσταση” Η σήραγγα Karawanken, μια σήραγγα μήκους σχεδόν οκτώ χιλιομέτρων μεταξύ της Καρινθίας και της Σλοβενίας, έχει ήδη ξεχωρίσει αρκετές φορές ως σημείο κυκλοφορίας το καλοκαίρι “Corona”.

Σε αυτήν τη συνάντηση θα πρέπει να συζητηθεί η περαιτέρω διαδικασία. Σε μια εκπομπή από την πολιτεία της Καρινθίας την Κυριακή, είπε: “Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, οι τυχαίοι έλεγχοι αντιστοιχούν στον ισχύοντα ισχύοντα κανονισμό για την είσοδο στην Αυστρία, αλλά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υποσχέθηκε μια πιθανή αλλαγή στον κανονισμό.”

ÖAMTC: “εξαιρετική κατάσταση”

Η σήραγγα Karawanken, μια συνοριακή σήραγγα μήκους σχεδόν οκτώ χιλιομέτρων μεταξύ Καρινθίας και Σλοβενίας, έχει ήδη ξεχωρίσει πολλές φορές ως σημείο κυκλοφορίας αρκετές φορές το “Corona summer”. Την Κυριακή, ένας μεγάλος αριθμός Αυστριακών και Γερμανών επαναπατριζόμενων από την Κροατία οδήγησε σε μια απολύτως «εξαιρετική κατάσταση», σύμφωνα με το ÖAMTC. Όταν μπήκατε στην Αυστρία, η κυκλοφοριακή συμφόρηση την Κυριακή ήταν έως και 20 χιλιόμετρα. Οι ταξιδιώτες έπρεπε να περιμένουν δέκα έως δώδεκα ώρες, δήλωσε εκπρόσωπος του συλλόγου.

Τα πράγματα φαινόταν διαφορετικά το Σάββατο. Το φίδι λαμαρίνας έφτασε το πολύ στα επτά χιλιόμετρα κατά την είσοδο – ακόμα χωρίς αυστηρότερους ελέγχους. Στα νότια, ωστόσο, μπλοκάρει έως και 15 χιλιόμετρα, ο εκπρόσωπος υπολόγισε ότι ο χρόνος αναμονής ήταν έως και δύο ώρες.

Ένα δεύτερο σημείο εστίασης στο ταξίδι επιστροφής πολλών παραθεριστών, πολλοί από αυτούς περνώντας από την Αυστρία, ήταν το Loiblpass την Κυριακή, ένα αλπικό πέρασμα 1.368 μέτρων πάνω από το Karawanken μεταξύ της Καρινθίας και της Σλοβενικής Άνω Carniola. Επειδή είναι μια μικρότερη διέλευση, το βάθος προς την Καρινθία «μόνο» έφτασε τα δέκα χιλιόμετρα. Η καθυστέρηση ήταν έως επτά ώρες, σύμφωνα με το ÖAMTC.

Λόγω του κυκλοφοριακού χάους γύρω από τη σήραγγα Karawanken, οι ειδικοί της κυκλοφορίας παρακολούθησαν επίσης τις συνοριακές διαβάσεις στο Arnoldstein μεταξύ Καρινθίας και Ιταλίας και στο Spielfeld μεταξύ Στυρίας και Σλοβενίας. Ωστόσο, μόνο μικρές καθυστερήσεις καταγράφηκαν εκεί. Το Σάββατο το απόγευμα, δεδομένης της τοποθεσίας στη σήραγγα Karawanken, οι ταξιδιώτες απέφυγαν τον Arnoldstein, αλλά όχι πάρα πολλά, ήταν μια τεράστια παράκαμψη, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Από την άλλη πλευρά, η είσοδος στην Αυστρία την Κυριακή ήταν επίσης πολύ δύσκολη στα ανατολικά: Στο Nickelsdorf, το ÖAMTC βρήκε σε μεγάλες αποστάσεις, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ένα φίδι μήκους δέκα έως έντεκα χιλιομέτρων και καθυστέρηση έως και τέσσερις ώρες.https://reduslims.me/gr/ Αν και γενικά είναι επιρρεπείς σε μποτιλιαρίσματα τα σαββατοκύριακα λόγω του μεγάλου όγκου της κυκλοφορίας, η κατάσταση εκεί πιθανότατα οφείλεται σε “κυρίως πολλούς ελέγχους” αυτή τη φορά.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Ο υπουργός Εσωτερικών Herbert Kickl, απαντώντας στην «Επείγουσα Έρευνα» της αντιπολίτευσης, έθεσε και πάλι όλους τους ισχυρισμούς

Υπόθεση ΒΔΤ

απορρίφθηκε.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι δεν έχουν γίνει γνωστά πραγματικά ονόματα μυστικών πρακτόρων. Βλέπει την εμπιστοσύνη των ξένων υπηρεσιών που δίνονται.

Αντίθετα, ο Kickl πιστεύει ακόμη και ότι είναι ικανοποιημένοι που αναδιοργανώνει το Ομοσπονδιακό Γραφείο. Σε κάθε περίπτωση, οι ξένοι εταίροι ενημερώθηκαν τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στον επιχειρησιακό τομέα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών βλέπει το γεγονός ότι υπάρχει συνεχής εμπιστοσύνη στο γεγονός ότι η Βιέννη αντιμετωπίζεται ως μέρος για πιθανή συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό δείχνει ότι “όλη η συζήτηση για την ανασφάλεια και τη διεθνή απομόνωση είναι μια καθαρά παράσταση με πολιτικά κίνητρα”.

Εάν δείτε το ζήτημα όπως παρουσιάζεται στην πραγματικότητα, δείχνει “ότι αντιμετωπίζουμε μια συνταγματική άψογη προτεραιότητα”, εξήγησε ο Kickl. Το FPÖ δεν θεωρεί ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι η πράξη του εισαγγελέα πήγε στα μέσα ενημέρωσης.

Krainer: Ο υπουργός Εσωτερικών θέλει να αποτρέψει τις έρευνες εναντίον ακροδεξιών εξτρεμιστών

Ο υπουργός υποτιμούσε τον δικό του ρόλο στην έρευνα. Για τις περισσότερες από τις ερωτήσεις τόνισε ότι στη συνέχεια ενημερώθηκε μόνο από τον Γενικό Γραμματέα Peter Goldgruber. Παρεμπιπτόντως, ο Kickl δεν θεώρησε την αναστολή του, καθώς δεν υπήρξε ακόμη αντίστοιχη πράξη από τους ανακριτές μετά από καταγγελία εναντίον του.

Στην αιτιολόγηση της «επείγουσας» που είχε ο ηγέτης των φατριών SPÖ

Επιτροπή BAT-U

Πριν από αυτό, ο Kai Jan Krainer έκανε βίαιες επιθέσεις εναντίον του Kickl: “Έχετε επιτύχει κάτι τρομακτικό. Δεν έχετε καν καθήκον για έξι μήνες και έχετε καταφέρει να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων των Αυστριακών και των υπαλλήλων τους”.

Ο Krainer υποψιάζεται ότι το κίνητρο πίσω από αυτό είναι ότι ο Kickl ήθελε να σταματήσει τις έρευνες του BVT εναντίον δεξιών εξτρεμιστών στο FPÖ και στο δικό του γραφείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το BVT μπήκε σε “με ένα κτύπημα κάτω από το χέρι”.

Το πιο τρομακτικό πράγμα για τον Krainer είναι ότι τα αρχεία του εισαγγελέα θα διαρρέουν δεδομένα σχετικά με μυστικούς πράκτορες. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπαλλήλων των μυστικών υπηρεσιών, “super-Gau”, όπως πιστεύει ο βουλευτής του SPÖ.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί της Αυστρίας είναι σχεδόν κωφοί επειδή δεν ξέρουν πλέον τι συμβαίνει στο εξωτερικό. Καμία μυστική υπηρεσία που ήταν ακόμα παρηγοριά δεν θα μεταβίβαζε πληροφορίες στην Αυστρία, στην καλύτερη περίπτωση του καιρού.

Υπόθεση ΒΔΤ: η τρίτη αναστολή άρθηκε επίσης

Ο Christian H., επικεφαλής του τμήματος Πληροφορικής στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος και της Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας (BVT), θα επιστρέψει στη δουλειά του αύριο, την Τρίτη. Το Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο έχει επίσης άρει την αναστολή του, ανέφερε το “Kurier” στο διαδίκτυο. Το Υπουργείο Εσωτερικών του Herbert Kickl (FPÖ) υπέστη το τρίτο νομικό μειονέκτημα στην υπόθεση BVT.

Η αναστολή του αφεντικού της BVT, Peter Gridling και της αρχής επιθεωρητή της BVT, Franz S., είχε ήδη αρθεί. “Δεν αρκεί για τις αρχές να δικαιολογήσουν την υποψία εναντίον του δημοσίου υπαλλήλου μόνο με το επιχείρημα ότι εκκρεμούν ποινικές διαδικασίες εναντίον τους”, λέει η δικαστική απόφαση της 8ης Ιουνίου 2018.

Αντιπολίτευση στον Kickl

Οι SPÖ, NEOS και List Pilz προσχώρησαν στο Εθνικό Συμβούλιο τη Δευτέρα στην κριτική τους για τον υπουργό Εσωτερικών Herbert Kickl (FPÖ). Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος και την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας (BVT) είναι μόνο ένας σωρός από συντρίμμια αφού οι Φιλελεύθεροι προσπάθησαν να πάρουν την εξουσία εκεί, οπότε η κατηγορία. Το FPÖ το απέρριψε, το ÖVP επιτέθηκε στο SPÖ.

“Ο Υπουργός Εσωτερικών κινείται με τον μπλε λοστό”

Ως αποτέλεσμα, το BVT «καταστράφηκε» για τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον δικαστικό εκπρόσωπο του SPÖ Hannes Jarolim. Ακόμα και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αυτό επικρίθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Christian Pilnacek, αναφέρθηκε σε σχετικές αναφορές μέσων.

“Ο υπουργός Εσωτερικών κινείται με τον μπλε λοστό”, δήλωσε ο προϊστάμενος του συλλόγου NEOS, Matthias Strolz. Ο Kickl ήθελε να «νικήσει» το Υπουργείο Εσωτερικών και το BVT, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα εκεί, «έτσι ώστε αυτοί οι ενοχλητικοί ερευνητές να γνωρίζουν πού κρέμεται το πολιτικό σφυρί».

Πίτερ Πιλς

Από τη λίστα που πήρε το όνομά του, χαιρόταν που ο Kickl σύντομα θα έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις στην επιτροπή BVT U υπό την ευθύνη της αλήθειας. Υποψιάστηκε μια ενέργεια κατά του BVT που είχε προετοιμαστεί πολύ νωρίτερα.

Το ÖVP ενήργησε προσεκτικά σε αλληλεγγύη με τον εταίρο του συνασπισμού του · εκπροσωπήθηκε μόνο στον κυβερνητικό πάγκο από τον υπουργό Εξωτερικών Karoline Edtstadler. Η εντολή του PVP Werner Amon προσπάθησε για άλλη μια φορά να εμπλέξει το SPÖ αναφέροντας τον “δικηγόρο του κόμματος SPÖ” Gabriel Lansky και τα δεδομένα του, τα οποία δεν είχε διαγράψει το BVT. Ο προϊστάμενος του συλλόγου SPÖ Andreas Schieder απέρριψε αμέσως τον τίτλο του «πάρτι πληρεξούσιου» του Λάνσκι.

Το αφεντικό του FPÖ, Walter Rosenkranz, στόχευσε επίσης τους Σοσιαλδημοκράτες. «Κάνεις ό, τι μπορείς. Ο υπουργός Εσωτερικών Kickl μπορεί να κάνει ό, τι κάνει», είπε: «Είναι ευχάριστο πώς προσπαθείτε να οδηγήσετε μια σφήνα σε αυτήν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση». Ο Kickl είναι εχθρός του SPÖ επειδή βάζει τέλος στην ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση στην Αυστρία.

Η πρόταση της μη εμπιστοσύνης απορρίφθηκε

Στο τέλος της ειδικής συνόδου για την υπόθεση BVT, μια πρόταση μη εμπιστοσύνης εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Herbert Kickl, υποστηριζόμενη από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του συνασπισμού.

Πριν από αυτό, ο προϊστάμενος του τμήματος είχε υπερασπιστεί προφορικά για δεύτερη φορά και τόνισε ότι καμία πληροφορία σχετικά με το δίκτυο του Ποσειδώνα, το οποίο περιέχει δεδομένα από άλλες φιλικές αρχές ασφαλείας, δεν είχε έρθει στα αρχεία, αλλά το είδαν μόνο ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Laleidama Τρίτη 12 Ιουνίου. 2018 16:44

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

χωρίς το μανιτάρι το kickl ήταν ακόμα πιο εύκολο, αλλά τώρα που είναι εκεί … θα είναι συναρπαστικό και πάλι …

Σελίδα 1 από 1 ”

Το αγόρι, ένα Κορσικό στη Γαλλία, είναι μικρό και επιφυλακτικό. Δεν έχει συμπαίκτες. Το μέγεθός του και “η ανεπαρκής του, η Κορσική απόχρωση Γάλλων τον καθιστούν στόχο γελοιοποίησης”.

Οι συμμαθητές του του δίνουν το ψευδώνυμο “Nasenpopel”. Η ακαδημαϊκή του απόδοση δεν είναι λαμπρή. Δεν ενδιαφέρεται για τα Λατινικά και τα Γερμανικά. Η ιστορία και τα μαθηματικά τείνουν να τον ελκύουν.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Ήταν η Μαρία Τερέζα αυτοκράτειρα; 18 γεγονότα για τη γυναίκα του Habsburg

Αυτοκράτορας Μαξιμιλιανός Ι.: Γυναικεία Χρέος αυτοκράτορας

Crown Prince Rudolf: 11 πράγματα που δεν γνωρίζετε ακόμη

Επιδέξια ελιγμούς σε έναν αγώνα χιονοστιβάδας

Δεν υπάρχει πρώιμη αναφορά στην μετέπειτα πολιτική και στρατιωτική ιδιοφυΐα Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ναι, ίσως τα ακόλουθα, τουλάχιστον αυτό λέει μια ταινία για τον μελλοντικό Γάλλο αυτοκράτορα. “Σε έναν αγώνα χιονοστιβάδας που έχει σχεδιαστεί ως στρατιωτική άσκηση, ως διοικητής ενός από τους δύο” στρατούς “κατακλύζει τον εχθρό με επιδέξους ελιγμούς τόσο εντυπωσιακά που ακόμη και οι χωρικοί χειροκροτούν”, λέει η βιογραφία του Ναπολέοντα που γράφτηκε από τον δημοσιογράφο Günter Müchler στα 250ά γενέθλιά του Ο Ναπολέων (15 Αυγούστου 1769) υπέβαλε.

«Ο Ναπολέων είναι ηττημένος και ο ηττημένος τιμωρεί συνήθως το ξεχασμένο» © Duncan Walker

Ο εκπαιδευμένος ιστορικός Müchler περιγράφει σε μια καλή προέλευση 600 σελίδων, ανάβαση σε περιόδους επανάστασης και μετά την επανάσταση, που του έδωσαν βοήθεια εκκίνησης κατεδαφίζοντας τα ταξικά εμπόδια, καθώς και την παρακμή μετά τη ρωσική εκστρατεία και το επαίσχυντο τέλος στο νησί της Αγίας Ελένης. “Ο Ναπολέων είναι ηττημένος και οι ηττημένοι συνήθως τιμωρούν το ξεχασμένο. Εκτός αν έχουν κάτι να μας πουν”, γράφει ο Müchler.

Επαναστατικές ιδέες

Τα 15 ολόκληρα χρόνια είναι αρκετά για τον Κορσικό για να εκπλήξει τον κόσμο – και να τον αλλάξει. Τα ίχνη των εκστρατειών του εξακολουθούν να φαίνονται στις κατεχόμενες χώρες σήμερα, όπως οι νομικοί του κώδικες, εμπνευσμένοι από τις επαναστατικές ιδέες της ισότητας, της ελευθερίας και της αδελφότητας, τις οποίες επέβαλε και στους κατεχόμενους. Η Βαυαρία εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για το φιλελεύθερο σύνταγμά της, το οποίο οι ειδικοί λένε ότι είχε σημαντικές προτάσεις από τον Ναπολέοντα. Και ο Ρήνος δεν ήταν πολύ ενθουσιώδης όταν, αντί των Γάλλων, οι Πρώσοι μετακόμισαν μαζί τους στις αρχές του 19ου αιώνα.

“Το χάρισμα του κατακλύζει”

“Το χάρισμά του είναι συντριπτικό · οι μαγικές δυνάμεις του αποδίδονται”, λέει ο Müchler. Επειδή ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πραγματικά ποια έκτακτα γεγονότα έχουν εμφανιστεί σε αυτά τα χρόνια. Υπέροχοι όπως ο Γιοχάν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε έπαιρναν το ίδιο. Αφού επέστρεψε από την αποστολή του στη Νότια Αμερική (1799-1804), ο Alexander von Humboldt προτίμησε αρχικά να διαδώσει τα ερευνητικά του αποτελέσματα από το φιλελεύθερο Παρίσι και όχι από το Βερολίνο. Πολλοί Γερμανοί διανοούμενοι χαιρέτισαν την επανάσταση και την επαναστατική. Ακόμα κι αν απομακρύνθηκαν αργότερα από τον Ναπολέοντα με τρόμο και στράφηκαν στον γερμανικό εθνικισμό.

Το φαινόμενο του Ναπολέοντα

Ο Müchler βοηθά στην κατανόηση του φαινομένου του Ναπολέοντα. Περιγράφει τη ζωή με μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά καθόλου μακροσκελής, δίνει εξηγήσεις για ορισμένα κίνητρα και τοποθετεί τις εξελίξεις στο γενικότερο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Ακόμα και αν τα πιο σημαντικά στάδια της ζωής του Ναπολέοντα είναι γνωστά, ακριβώς αυτές οι λεπτομερείς περιγραφές και ταξινομήσεις εμπλουτίζουν τις γνώσεις για τον Ναπολέοντα και ταυτόχρονα διατηρούν τις περισσότερες από 600 σελίδες του βιβλίου συναρπαστικές.

Συμβουλή για το βιβλίο

Ναπολέων: επαναστατικός στον αυτοκρατορικό θρόνο

* Οι σύνδεσμοι που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι οι λεγόμενοι σύνδεσμοι συνεργατών. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο συνεργατών και κάνετε αγορές μέσω αυτού του συνδέσμου, το news.at λαμβάνει προμήθεια από το σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή πάροχο. Η τιμή δεν αλλάζει για εσάς.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Ντόναλντ Τραμπ

, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής: Αυτό που εξακολουθεί να φαίνεται σαν κακό αστείο σε πολλούς θα γιορτάζει την τρίτη επέτειο αύριο, 8 Νοεμβρίου. Και με την προεδρία του, επίσης, μια ουρά από σκάνδαλα που δεν θέλουν να τελειώσουν. Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι τόσο κακές που ο Τραμπ θα κερδίσει ξανά τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Φαίνεται στιγμιαία

τα σημάδια για τον Donald Trump κακό

να σταθεί: Σε δύο από τις τρεις κυβερνητικές εκλογές, οι οποίες θεωρήθηκαν δοκιμαστική διάθεση για τις προεδρικές εκλογές, οι Δημοκρατικοί κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των Ρεπουμπλικανών. Οι δημοσκοπήσεις έχουν επίσης μειωθεί αισθητά πρόσφατα, με μόλις κάτω από το 40 τοις εκατό να φαίνεται ικανοποιημένος με τις πολιτικές του αναπληρωτή προέδρου.

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από το κατηγορητήριο

Και φυσικά υπάρχει η διαδικασία κατηγορίας, η οποία είναι ακόμη δύσκολο να προβλεφθεί για την προεκλογική εκστρατεία.