Algoritmul poate pune accumulates cele trei împreună și poate veni cu a global risk factor pentru fiecare femeie.

Carbonul is a foarte material bun pentru a face măsurători biologice, deoarece corpuri noastre sunt pline de el, ceea ce trebuie să fie organismul nu are or reactivity negativă la electrode de carbon implantat, aque cum s-ar spune aur sau care platină, sun nakedt material in corpurile noastre.

Le-am făcut foarte mici, măsoară approximate 1 / 100th sau 1 / 1000th diametrul unui fir de păr uman. Le-am implantat direct în țn sutul cerebral și am petrecut mulți ani încercând să dezvoltăm diferite scheme pentru detectare, modificare, parametri electrochimici și parametri fiziologici care să permită masurarea serotoninei.

După ce am ob minut măsurătorile serotoninei, am petrecut last ani încercând să nu dăm seama cum s-au aplicat el cu cercetarea depresiei, different animal models, biochemistry test lui lucrări de colaborare cu mathematicieni.

Ce înseamnă pentru tine să Câștigi Premiul pentru performs the conferinței din Pittsburgh?

Eventualn eventualitatea conferinței, to participa la Simpozionul of addressing Pittcon for aproximativ 12 years, aci de date acceata cu adevărat fantastic să fie recunoscut printre ceilalți căștigători.

This or onoare imensă, up to the personal level, Cât și professional, și într-adevăr sau etapă importantă în cariera mea. Cercetarea this uneori or allegere until neiertătoare. Puteți a profitat de greu pentru or lungă perioadă de timp și totuși vedeti rezulta foarte mici.

Am muncit din greu și, în cele din urmă, come on impact în domeniu, ceea ce așa minunat să fie recunoscut. From also, folosind to mult pentru mentorii mei și, bineînțeles, studenții mei, care sunt onorați să li se recunoască munca.

În discuții dvs., autai discuss și fără modul în care, în sinapsele inflammate, observe Niveluri crescute de histamină și or scădere la Nivelurile de serotonină. Cum pot fi use acceste decoperiri pentru a valid ipoteza serotoninei?

Povești Connect

Nu pare să fie inflamator, sau inflamator general. Pentru a pune asta în perspectivă, tuna Când sunteți bolnav sau Când vreun gall of bacteria pătrunde în corpul tău, corpul tău Va sau va reacționa pentru a preveni acetatul dacă acesta se flamează. Același lucru is întâmplă în thought și is numbered neuroinflammatory. There was a lot of cunoștințe cu privire la anumiți markeri pentru neuroinflamare, modul în care neuroinflamare affectează neurotransmisia rămâne sau zona gri.

I am aware of the neuroinflammatory timpul, care this form răspândită în depresie old boli psychiatrice, levelurile de serotonină sunt mai mici. Legăm acest lucru de Niveluri mai mari de histamină, care modulează invers serotonin.

Pentru prima dată am putut verifica hipotensiunea serotoninei depresiei rui pentru a concluziona civel nivelurile de serotonină la mai multe mici. In addition, it is possible to cumulate examineate impactul pe care îl are cu adevărat tratament, nu se dă cu serotonină, ci și cu histamină.

of Pe înainte.

What kind of neuroanalysis do I have used a studia creierul în condiții sănătoase și de boală?

Acestea au fost micile fiber de carbon și, pentru with this or new tehnologie de cercetare, I am done by fapt manual și this or adevărată artă. De fiecare dată Când laboratorul is a registru ca intrare este acest produs ca electrozi.

Luați a capillary mic from sticlă și aspirați or fibră mică, care abia se ved cu ochiul. Îl despărțiți sub căldură, astfel și aceste sticla formează un sigiliu, tunaci parta cea mai grea this area the or lungime specifică la a microscope with bisturiu.

Odată ce a ajuns la acest lucru, tunci Exist a multitude of instrumentals until the cum cum să facă față și să depună, deoarece acestea pot fi complete. I support, trebuie să aflu după anestezie și Creierului Surgery.https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/

Translated from sunt conclusions ale răspunsului fiziologic depresia observată la om?

Majoritatea cercetărilor privind depresia au loc la șoareci și șobolani, iar tide întrebări în domeniu this translate this this lucru pentru oameni. Există o paradigmă pentru a te antrena prin stabilizarea animalelor grngrijirea animalelor care duce la fenotipul depresiv. Dă, desemnează, această sare de mare este sănătoasă sau compară starea cu un complex extrem.

Pentru a explora acest lucru, în cazul lucrului cu tulpina celulară prelivată în piele umană, dacă înainte se aplică diferite condiții pentru factorul creștere, va transforma tipul original al celulei corporale. Lucrăm cu oameni care îi pot transforma în serotonin neurons, ceea ce acest cool art.

Motto this dog, dacă acești neuroni ai serotoninei funcționează așa cum sunt neuronii noștri ai serotoninei din creier, fapt pentru care avem dovezi bune, nu putem face măsurătorile într-o cutie Petri din aceste celule.

Din acestea vom ști principal proxy ce se întâmplă în creierul tău, deci acestea sunt eforturile noastre de ceea ce am văzut la șoareci transluctibil pentru oameni.

Cum ați dori să vedem concluziile voastre asupra inhibării histaminei influențează dezvoltarea medicală antidepresivă în viitor?

I decis to sizzle accumulate, and ce privește terapia antiepresive was decoperating the medicament, the existence went out to intersect with the SSRI în dezvoltare de noi medical. Principalul motiv pentru care face acest lucru dificil de făcut fără luna din punct de vedere medical. Nu există test chimic pentru depresie. Nu există test chimic pentru antidepresiv. Dezvoltatorii de medico s-au bazat în a traditional mod for the behavior the oareci și dovedește că nu sunt foarte reliabili.

În ultimii ani, one observation or scădere destul de mare la dezvoltării medicalor. Antidepressant funcționează în prezent pentru aproximativ 30% dintre paienii leii care le iau, celelalte 70% avande rate of efficacitate extrem de variable. Ce se întâmplă în accent pe histamină, if it invigorates eforturile de decoperire the medicamentului omi vom crește rat de eficacitate.

Dar Pittcon din 2018? Cei ce ți-a plăcut cel mai mult?

Pittwith this forumul pentru cele mai avansate cercetări analysisice, iar ceea ce îmi place this is the most concentration for problems in real life, in real way. Puteți participa la Chienis to the mediului, chihuahua will eat the biologic chihuahua, the fine dog, the penny mine, the luci this plata cut ânntotdeauna să vadă sau this real tehnologie apply. Annul este de acord să ofere un exemplu excelent; au fost until de multe discuții interesante fără dezvoltarea sistemului chimic și if it apply to your problem la care ar affect the way to the end of the journey of zi cu zi.

of Pe înainte.

Despre Profesorul Parastoo Hashemi

Parastoo (Parry) Hashemi este profesor de chimie la Departamentul de chimie și biochimie la Universitatea din Carolina de Sud.

Lui-a luat doctoratul Departamentul de Bioinginerie din Imperial College, London sub îndrumarea lui Martyn Boutelle. Studii post-doctoral susținute de Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill, împreună cu Mark Wightman.

Parry și-a început cariera de cercetare independentă în 2011, pionierat într-un unic interdisciplinary program. Grupul ei dezvoltă instrumente pentru un studiu la problema relevantă pentru sănătate publice și a literaturii juridice despre biologie și media.

Munca lui Parry fom recunoscută cu the distincții serie, printre care premium premium Premium Horiba în chimie Analytică, Premium Eli Lilly Young Investigator în chimia Analytică, premium NSF CAREER, Premium Conferinței din Pittsburgh, Premiul Royce Murray pentru chimia decoperi by Carol.

Policy privind conținutul sponsorizat: News-Medical.net publică articole și cu conținutul conexiunilor care pot fi derivate din surse în care avem deja relații comerciale comerciale, cu condiția că acestea conțin adauge News appraise. Etosului de. De. De. The education informs site-ul vizitatorii interesate de cercetare medicală, ținând, dispozitive medicale și dealed.

“https://www.news-medical.net/news/20180201/Exploring-the-Future-of-Breast-Cancer-Risk-Assessment.aspx”,”200″,”OK”, ” Intervention had be in 1 February, 2018 O intervenție a Dr. Gareth Evans, MD, FRCP, condusă de Kate Anderton, BSc Gând Leader Dr. Gareth Evans Consultant în genetică medicală epidemiologie cancerului Christie NHS Foundation Trust

Care sunt metoda actuală pe care ați folosit-o pentru a evalua risk of breast cancer?

Prezent, module în are grijă de această evaluare a riscului de cancer din această combinație de principiu factorii de căldură standard. One more simple method of identification the person who is ridiculed by this family prin istoricul, în care persoanele with the rude de gradul I care was or vârstă fragedă prezintă cel mai mare risc.

Faceți mamografii. Credit: HMSY / Shutterstock.com

Factorul de risc include și factorul reproductiv. As an example, știm că cu cát aveți prima sarcină mai devreme, cu even this mai mult protejat. The rândul său, dacă există întârziați prima sarcină plague 30, loses această protecție și vă puteți creșteresc.

This important âi värsta la care o femeie începe și acest lucru se termină periodic. Femeile care încep perioadele tinere și ends mai târziu prezintă a crescut de mammary cancer, deoarece sânii sunt expuși estrogen mai mult timp.

I support, there is a constant factor in the style of the road, în special creșterea în greutate sau supraponderalitate după menopauză vă pot crte semnificativ riscul.

How is acești factori de risc pentru used to determine screening-ul cancerului de sân și practice diagnostic?

În esență, avem algorithmi standard care reunesc toți acești risk factor calculi calculating a RISC of a lungul a period of cini sau zece ani, și I support întregii vieți a persoanelor; pãă the approximative 80 sau 85 of ani.

Standard algorithm al factorului de ris pe care îl folosim is nute modelul Tyrer-Cuzick, num după cele două persoane care l-au dezvoltat, care pentru fi fi mai mai precis. Algoritmul folosește toți accept standard risk factor for calculations risul uni femei în următorii ani și restul vieților și îl compare to cancer risk summe the femeile obișnuite the acea värstă.

Accum, cele două additional method care care le avem pentru evaluarea riscului sunt densitatea mamografică (densitatea țesutului sumamar pe mamografie) și genetica.

Densitatea mamografică will dovedește a fi or evaluate foarte importantă a riscului. Cu căt țesutul suck this mai dens pe mammografie, cu even this mai mare riscul. An old mod of a-l punishes this cu cát sânul appears mai puțin dens (sau mai gras) eg mammography, when there is a risc mai mic.

From cel mai gras sân, cel mai dens sân, there is an approximate difference between ric de cinci ori. I decis, from the analysis and densită analizaii singure, risul de-a lungul vieților ar putea merge merge from 1 to 20 pentru sânul cel mai dens the approximate 1 to 4 pentru cel mai dens.

În cele din urmă, avem genetică, pentru care există foarte multe elemente. În prezent, testează general cu RIS crescut, inclusiv generalul BRCA1, BRCA2 și TP53, primul altele generale generale cu RIS moderat, inclusiv CHEK2 și STM. Cu toate acestea, donate approximate 2% din population prezintă defect în aceste gene sau defects genetice cauzale în aceste gene.

Pentru populația generală; în special cei fără family antecedent of cancer of sân, testeea genelor cu RIS ridicat modei moderat are de fapt an impact redus asupra ristului, it appears this pu probain probabil is prezinte defect în aceste gene. Give, dacă aveți an istoric familial foarte puternic de sân cancer, carry out this type of genetic test poate fi foarte important în evaluate riscului dumneavoastră.

This sunt polymorphismele cu single nucleotide (SNP) cai cate sunt asociate cu cancer de sân?

Al doilea element al testării genetice esta testeea factorilor common genetics (sau a variantelor) SNP number sa polymorphism with nucleotide unice. Acestea sunt moduri ale uni singure litere din codul genetic.

Există mai mult de 200 de îngrijiri SNP-uri implicate în riscul de cancer mamar. SNP-uryl sunt foarte frecvente; bine în pot fi găsite 40%, 50%, 60% din popular. Even Considering the RIS factor, trebuie să fie fie în afară de puțin 5% din populație.

An individual mod, puteți schimba a factor of 5% to 10%, aproximativ 20%, în funcție de înmulțiți pe toate, conform unui scor poligenic. Aceasta oferă sau calculează a ristului tău general; a RISC genetic pentru fiecare persoană din general population. Acest lucru are că fiecărei persoane și poate evalua riscul folosind a SNP poligenic score.

Se compară cu testul cel mai bun al BRCA1 BRi BRCA2, de care a fost negativ nu aveți familie antecedent, acest lucru nu este diferit fațada de risc S-ar putea să vă asigurați că aveți defecte într-o genă curesc crescut, give probabilitatat de a avea în primele rânduri a fost until puțin cát și excluzivă genelor cu risc nu face initial diferențiat de real cancerinvolta

Module în care calculează riscul cumulează acest principiu introduce standard risk factor în modelul Tyrer-Cuzick, adăugarea informațiilor din mamografie și sprijină performanța finală a unui SNP test. Algoritmul poate pune acum acum toate cele trei împreună și poate veni cu un factor de risc general pentru fiecare femeie.

Acest beneficiu important are ca rezultat implementarea profilaxiei SNP în cancerul de sân risc?

Povești Connect

Cred că ar trebui să facem misleading preveniri prevent the population more bine decát facem în prezent. Mărimea unică se poate aduce tuturor: „Să invităm fiecare femeie, Când împlinesc vărsta de 50 de ani, the triennial screening”. Give populația generală nu are the Dimensiune unică; They are multi-dimensional diferit i exist or provide from people the vârsta of 50 from ani care au extremanse extrem de mici to the cancer de san revolt.

Pentru aceste persoane, collect them from screening pot depăși benefic. Cu alte cuvinte, au șansa proporțională mare de a fi diagnosticat în mod moderat cu cancerul de sân și de a fi tartament pentru ceva care nu le-ar causes niciodată problem.

Într-un mod similar, nu ne permite să identific populația aproximativă a unor persoane pentru a identifica definiția NICE a unui moderator de cancer ridicol. Acest lucru this important din caza celor dinșase, ~ 18% decvoltat aproape jumătate din toate cele două stadii de cancer.

This is a group of care trebuie să facem screening-ul mai frecvent, this is a group of care for must is oferim saă să luăm în considered medical preventive care to reduce the risk of cancer of sân după menopauză.

Credit: SINTAR / Shutterstock.com

Du-te să prezinți cercetările și proiectul tău actual în domeniul riscurilor of breast cancer mai SNP-uri.

Recent, am publicat un studiu în Oncology JAMA, care implică testarea SNP a 10,000 de îngrijiri ale femeilor care au prezentat în mod voluntar populația screening in Greater Manchester. Le-am măsurat factorii standard risk cu model Tyrer-Cuzick, densitatea mamografică și support a test SNP care to include 18 SNP.

Obișnuiam să obținem date pentru femeie în categorii de risc (ridicat, scăzut sau mediu). Femeile din categoriiile cu ris crescut s-au qualify medically supplementare screening sau chimioprevenie. Confirmarea testosteronului, acest sfârșit avea nevoie de mama cancerului, rata de sfârșit a cancerului pentru a avea grijă de mine.

Is the opțiuni going offers femeilor care găsi că risa să dezvolte cancer de sân?

În urma studiului, from începe să le spunem femeilor care sunt risurile lor la primul lor ecran. Dacă sunteți listat în risc ridicat moderat category, from the folosiți mamografii cel mai frecvent și prezintă un risc scăzut, discuss ceea ce ignorați întârzierea screening-ului pentru încă 10 years.

Unele femei vor avia sizzle enough risuri for you to consider it surgeryă ca sau opțiune preventivă intervention, give acciple ar fi o situation neobișnuită pentru cineva fără sau genetic mutată, cum ar fi BRCA1 / 2.