Într-o emisiune făcută duminică de statul Carintia, acesta spunea: „Potrivit guvernului federal, controalele aleatorii corespund reglementării aplicabile în prezent privind intrarea în Austria, dar guvernul federal a promis o posibilă modificare a regulamentului”. ÖAMTC: „situație excepțională” Tunelul Karawanken, un tunel de frontieră lung de aproape opt kilometri între Carintia și Slovenia, s-a remarcat deja ca hotspot de trafic de mai multe ori în „vara Corona”.

La această reuniune ar trebui discutată procedura suplimentară. Într-o emisiune făcută duminică de statul Carintia, acesta spunea: „Potrivit guvernului federal, controalele aleatorii corespund reglementării aplicabile în prezent privind intrarea în Austria, dar guvernul federal a promis o posibilă modificare a regulamentului”.

ÖAMTC: „situație excepțională”

Tunelul Karawanken, un tunel de frontieră lung de aproape opt kilometri între Carintia și Slovenia, s-a remarcat deja ca hotspot de trafic de mai multe ori în „vara Corona”. Duminică, un număr mare de repatriați austrieci și germani din Croația au dus la o „situație excepțională” absolut, potrivit ÖAMTC. La intrarea în Austria, blocajul rutier de duminică a fost de până la 20 de kilometri. Călătorii au trebuit să aștepte zece până la doisprezece ore, a declarat un purtător de cuvânt al clubului.

Lucrurile arătau diferit sâmbătă. Șarpele din tablă a ajuns la maximum șapte kilometri la intrare – încă fără controale mai stricte. Înspre sud, totuși, s-a blocat până la 15 kilometri, purtătorul de cuvânt estimând că timpul de așteptare este de până la două ore.

Un al doilea punct focal în călătoria de întoarcere a numeroșilor turiști, mulți dintre ei trecând prin Austria, a fost Loiblpass, un pas alpin înalt de 1.368 metri peste Karawanken între Carintia și Carniola Superioară slovenă. Deoarece este o trecere mai mică, râul în direcția Carintiei „a ajuns” până la zece kilometri. Întârzierea a fost de până la șapte ore, potrivit ÖAMTC.

Din cauza haosului din trafic în jurul tunelului Karawanken, experții în trafic au urmărit, de asemenea, punctele de trecere a frontierei din Arnoldstein între Carintia și Italia și din Spielfeld între Stiria și Slovenia. Cu toate acestea, acolo s-au înregistrat doar scurte întârzieri. Sâmbătă după-amiază, având în vedere locația din tunelul Karawanken, călătorii au evitat Arnoldstein, dar nu prea mulți, a fost un ocol enorm, a spus purtătorul de cuvânt.

Pe de altă parte, intrarea în Austria duminică a fost, de asemenea, destul de dură în est: la Nickelsdorf, ÖAMTC a găsit pe distanțe lungi, potrivit purtătorului de cuvânt, un șarpe lung de zece până la unsprezece kilometri și până la patru ore de întârziere. Deși, în general, predispuse la blocaje în weekend, din cauza volumului mare de trafic, situația de acolo s-a datorat probabil „în primul rând multor controale” de această dată.reduslim pareri

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Ministrul de Interne, Herbert Kickl, răspunzând „anchetei urgente” din partea opoziției, a ridicat din nou toate acuzațiile din

Afacerea BAT

respins.

El a subliniat în special că nu s-au cunoscut nume reale ale agenților sub acoperire. El vede încrederea serviciilor străine oferite.

Dimpotrivă, Kickl crede chiar că sunt mulțumiți că are reorganizat Biroul Federal. În orice caz, partenerii străini au fost informați atât la nivel politic, cât și în zona operațională.

Ministrul de Interne vede faptul că există încredere continuă în faptul că Viena este tratată ca un loc pentru o posibilă întâlnire a președinților Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump. Acest lucru arată că „toată discuția despre nesiguranță și izolarea internațională este un spectacol pur motivat de partid”.

Dacă vedeți problema așa cum se prezintă, arată „că avem de-a face cu o prioritate impecabilă în temeiul statului de drept”, a explicat Kickl. FPÖ nu consideră că Ministerul de Interne este responsabil pentru faptul că actul procurorului a fost transmis presei.

Krainer: Ministrul de interne vrea să împiedice investigațiile împotriva extremiștilor de dreapta

Ministrul și-a micșorat propriul rol în anchetă. Pentru majoritatea întrebărilor, el a subliniat că a fost informat doar după aceea de secretarul general Peter Goldgruber. De altfel, Kickl nu a luat în calcul suspendarea acesteia, deoarece nu a existat încă un act corespunzător din partea anchetatorilor în urma unei plângeri împotriva sa.

În justificarea „urgentului” pe care îl avea liderul fracțiunii SPÖ

Comitetul BAT-U

Kai Jan Krainer a condus atacuri violente împotriva lui Kickl înainte: “Ați realizat ceva terifiant. Nici măcar nu ați fost în funcție de șase luni și ați reușit să puneți în pericol siguranța tuturor austriecilor și a angajaților lor”.

Krainer suspectează că motivul din spatele acestui fapt este că Kickl a vrut să oprească investigațiile BVT împotriva extremiștilor de dreapta din FPÖ și în propriul său birou. De aceea, BVT a fost introdus în „cu un berbec sub braț”.

Cel mai înspăimântător lucru pentru Krainer este că dosarele procurorului ar scurge date despre agenții sub acoperire. Acest lucru pune în pericol securitatea angajaților serviciilor secrete, „un super-Gau”, așa cum crede deputatul SPÖ.

În plus, polițiștii din Austria sunt acum aproape surzi, deoarece nu mai știu ce se întâmplă în străinătate. Niciun serviciu secret care era încă consolat nu va transmite informații Austriei, cel mai bine raportul meteo.

Problema BAT: a treia suspensie a fost ridicată

Christian H., șeful departamentului IT de la Oficiul Federal pentru Protecția Constituției și Lupta împotriva Terorismului (BVT), va reveni mâine marți la muncă. De asemenea, Curtea Administrativă Federală și-a ridicat suspendarea, a raportat online „Kurier”. Ministerul de Interne al lui Herbert Kickl (FPÖ) a suferit al treilea regres legal în cazul BVT.

Suspendarea șefului BVT Peter Gridling și a inspectorului șef BVT Franz S. au fost anterior ridicate. „Nu este suficient ca autoritatea să justifice suspiciunea împotriva funcționarului public doar pe motiv că sunt în curs de desfășurare o procedură penală împotriva sa”, a declarat ordinul judecătoresc din 8 iunie 2018.

Opoziție la Kickl

SPÖ, NEOS și List Pilz s-au alăturat luni Consiliului Național în criticile aduse ministrului de interne Herbert Kickl (FPÖ). Oficiul Federal pentru Protecția Constituției și Lupta împotriva Terorismului (BVT) este doar o grămadă de moloz după ce Partidul Libertății a încercat să preia puterea acolo, deci acuzația. FPÖ a respins acest lucru, ÖVP a atacat SPÖ.

„Ministrul de Interne este în mișcare cu palanca albastră”

În consecință, BVT a fost „spulberat” și, pentru anii următori, a declarat purtătorul de cuvânt al justiției SPÖ, Hannes Jarolim. Chiar și în Ministerul Justiției, acest lucru a fost criticat de secretarul general Christian Pilnacek, a făcut referire la rapoartele relevante din presă.

“Ministrul de interne este în mișcare cu palanca albastră”, a spus șeful clubului NEOS, Matthias Strolz. Kickl a dorit să „prindă” Ministerul de Interne și BVT, inclusiv datele stocate acolo, „astfel încât acești anchetatori enervanți să știe unde atârnă ciocanul politic”.

Peter Pilz

Din lista numită după el, a fost mulțumit că Kickl va trebui în curând să răspundă la întrebările din comitetul BVT U, sub obligația adevărului. El a suspectat o acțiune împotriva BVT care a fost pregătită cu mult timp în avans.

ÖVP a acționat cu prudență în solidaritate cu partenerul său de coaliție și a fost reprezentat doar pe banca guvernului de către secretarul de stat Karoline Edtstadler. Mandatul ÖVP Werner Amon a încercat încă o dată să implice SPÖ menționând „avocatul partidului SPÖ” Gabriel Lansky și datele sale, pe care BVT nu le șterse. Șeful clubului SPÖ, Andreas Schieder, a negat imediat titlul de „avocat de partid” al lui Lansky.

Șeful clubului FPÖ, Walter Rosenkranz, i-a vizat și pe social-democrați cu un motiv bun. “Faceți ce puteți. Ministrul de interne Kickl poate face ceea ce face”, a spus el: “Este încântător cum încercați să introduceți o pană în acest guvern federal”. Kickl este un dușman al SPÖ, deoarece a pus capăt imigrației masive necontrolate în Austria.

Mișcarea de neîncredere a fost respinsă

La sfârșitul sesiunii speciale privind afacerea BVT, o moțiune de neîncredere împotriva ministrului de interne Herbert Kickl, susținută de toate partidele de opoziție, a fost respinsă de o majoritate a coaliției.

Înainte de aceasta, șeful departamentului se apărase verbal a doua oară și a subliniat că nicio informație despre rețeaua Neptun, care conține date de la alte autorități prietenoase de securitate, nu a ajuns la dosare, ci a fost vizualizată doar de procurorul responsabil.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Laleidama marți, 12 iunie. 2018 16:44

Raport

răspuns

fără ciupercă lovitura a fost și mai ușoară, dar acum că este acolo … va fi din nou palpitant …

Pagina 1 din 1 ”

Băiatul, corsic în Franța, este mic și rezervat. Nu are colegi de joacă. Mărimea lui și „franceza sa insuficientă, corseză, îl fac ținta ridicolului”.

Colegii săi îi dau porecla „Nasenpopel”. Performanța sa academică nu este strălucitoare. Latina și germana nu-l interesează. Istoria și matematica tind să-l atragă.

de asemenea poti fi interesat de

Maria Tereza era o împărăteasă? 18 fapte despre femeia habsburgică

Împăratul Maximilian I.: Femeie Împăratul datoriei

Prințul moștenitor Rudolf: 11 lucruri pe care nu le știați încă

Manevre abile într-o luptă cu bulgări de zăpadă

Nici o referire timpurie la geniul politic și militar ulterior Napoleon Bonaparte. Da, poate următoarele, cel puțin asta spune un film despre viitorul împărat francez. „Într-o luptă cu bulgări de zăpadă concepută ca exercițiu militar, în calitate de comandant al uneia dintre cele două„ armate ”, el copleșește inamicul cu manevre iscusite atât de impresionant încât chiar și sătenii aplaudă”, spune biografia lui Napoleon scrisă de jurnalistul Günter Müchler la 250 de ani Napoleon (15 august 1769) a depus.

„Napoleon este un ratat și cel care pierde pedepsește uitarea” © Duncan Walker

Istoricul instruit Müchler descrie pe o bună origine de 600 de pagini, ascensiunea în vremuri de revoluție și post-revoluție, care i-au oferit ajutor la început prin dărâmarea barierelor de clasă, precum și declinul după campania rusă și un sfârșit rușinos pe insula Sfânta Elena. “Napoleon este un ratat, iar pierzătorii pedepsesc de obicei uitarea. Dacă nu au ceva de spus nouă”, scrie Müchler.

Idei revoluționare

Un întreg de 15 ani este suficient pentru ca corsicanii să uimească lumea – și să o schimbe. Urmele campaniilor sale pot fi văzute și astăzi în țările ocupate, cum ar fi codurile sale juridice inspirate din ideile revoluționare de egalitate, libertate și fraternitate, pe care le-a impus și celor ocupați. Bavaria se mândrește încă cu constituția sa liberală, care, potrivit experților, are sugestii importante din partea lui Napoleon. Și Rhinelanderul nu a fost foarte entuziast atunci când, în locul francezilor, prusacii s-au mutat cu ei la începutul secolului al XIX-lea.

„Carisma lui copleșește”

“Carisma sa este copleșitoare; i se atribuie puteri magice”, spune Müchler. Pentru că lumea nu înțelege cu adevărat ce evenimente extraordinare au avut loc în acești ani. Mari ca Johann Wolfgang von Goethe s-au înrădăcinat cu el. După întoarcerea din expediția din America de Sud (1799-1804), Alexander von Humboldt a preferat inițial să-și răspândească rezultatele cercetărilor din Parisul liberal decât din Berlin. Mulți intelectuali germani au salutat revoluția și revoluționarul. Chiar dacă mai târziu s-au îndepărtat de Napoleon cu groază și s-au orientat spre naționalismul german.

Fenomenul Napoleon

Müchler ajută la înțelegerea fenomenului Napoleon. El descrie viața în detaliu, dar în niciun caz lung, oferă explicații pentru anumite motivații și plasează evoluțiile în contextul european general. Chiar dacă cele mai importante etape ale vieții lui Napoleon sunt bine cunoscute, tocmai aceste descrieri detaliate și clasificări îmbogățesc cunoștințele despre Napoleon și, în același timp, păstrează cele peste 600 de pagini ale cărții interesante.

Sfat pentru carte

Napoleon: revoluționar pe tronul imperial

* Linkurile marcate cu un asterisc (*) sunt așa-numitele linkuri de afiliere. Dacă faceți clic pe un link afiliat și faceți cumpărături prin acest link, news.at primește un comision de la magazinul online sau furnizorul în cauză. Pentru tine prețul nu se schimbă.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Donald Trump

, Președintele Statelor Unite ale Americii: Ceea ce încă pare o glumă proastă pentru mulți va fi sărbătorirea celei de-a treia aniversări mâine, 8 noiembrie. Și cu președinția sa, de asemenea, o coadă de șobolani de scandaluri care nu vrea să se termine. Totuși, șansele nu sunt atât de rele ca Trump să câștige din nou alegerile prezidențiale din 2020.

Se pare momentan

semnele pentru Donald Trump rău

a candida: În două din trei alegeri guvernamentale, care au fost considerate un test de dispoziție pentru alegerile prezidențiale, democrații au reușit să prevaleze împotriva republicanilor. Sondajele au scăzut, de asemenea, în mod semnificativ recent, puțin mai puțin de 40% parând a fi mulțumit de politicile președintelui interimar.

Toată lumea poate beneficia de acuzare

Și apoi, desigur, există procesul de destituire, care este încă dificil de prezis pentru campania electorală.